boordevol ideeën over noord
veiligheid
ondernemers vertellen...
je bent jong en ...
geschiedenis & anekdotes
kroegverhalen
kunst in noord
strip: battling bara


VOOR ELK WAT WILS...

Scharrelen tussen de tweedehands boeken...het blijft spannend. Je weet nooit of je misschien dat ene boek tegenkomt waar je al jaren naar op zoek bent. Dat boek dat je vroeger niet kon kopen omdat het zo duur was, of het boek dat je als kind zo mooi vond.

Favoriet
Op de Eerste Pijnackerstraat zit BONST. Eigenaar Rob Verschoor: "Ik heb het hier echt naar mijn zin in de winkel. Lezen is mijn hobby. Mijn favoriete boek van dit moment is een sprookjesboek met illustraties van Arthur Rackham. Ik ben vroeger tekenleraar geweest. Daarom heb ik ook veel boeken over kunst en tekenen... In de winkel heb ik een brede collectie, voor elk wat wils. Veel literatuur, Nederlands en vertaald, en ook veel kinderboeken. Ook esoterische boeken, dus boeken over dromen, tarot en dat soort dingen.

Boekenmarkt
Ik hoorde dat er iemand was die misschien een boekenmarkt wil gaan organiseren op het Noordplein. Dat vind ik een leuk idee. Ik ga er zeker staan! Ik houd van die sfeer – voor de echte liefhebber is er niets leukers dan een middagje struinen over de markt."

Afval-bakken
Wat ik vind van deze buurt? Tja, ik weet dat de situatie niet ideaal is maar op zich heb ik er weinig last van. Wat ik wel jammer vind is dat de gemeente hier voor de deur van die boompjes heeft geplant, maar ze doen niks met de "stenen bakken" eromheen. Dus dat zijn nu een soort afval-bakken geworden. Een paar leuke plantjes, of desnoods iets met mooi wit grint zou er al een stuk frisser uitzien..."

BONST (BOekenkuNST)

Eerste Pijnackerstraat 130

Geopend
woensdag tm zaterdag
van 13.00 – 17.30
Exposure Rotterdam Creatief Beheer Creatief Beheer Exposure Rotterdam