Laten wij ons ongeloof belijden.
Wij staan voor ongeloof, ze kunnen ons wel van alles wijsmaken. Het ongeloof is onze partner, onze vrouw en onze man, ons houvast. We zullen het toch nooit weten. Zonder ongeloof heeft geloof geen reden, geen hart, geen ontwikkeling. Vandaar dat wij van harte de twijfel omarmen en met vreugde uitroepen: WIJ WETEN HET NIET!


Het festival van de menselijke maat, de kunst, de natuur en het idealisme. Stonehenge is 1:1 nagebouwd van bamboe van 17 tot en met 23 juni 2002. Voor het verloop van het festival nodigen we je uit om de foto's en de filmjes te bekijken op de website.


Het Zwaanshals hoort net zo bij Rotterdam als bijvoorbeeld de haven, de Koopgoot en de Euromast en verdient aandacht als de echte multiculturele winkelstraat van Rotterdam. Het Zwaanshals staat model voor vele Rotterdamse winkelstraten, die transformeren van typisch monocultureel Rotterdam, naar typisch multicultureel Rotterdam. Natuurlijk levert dit de nodige problemen en misverstanden op, maar er moet vooruit gedacht worden, hoe zal de straat er over 10 jaar uitzien, daar gaat het om.


 

INSPIRATIE

Kennismaken met hedendaags kunst en kunstenaars. Portretten van Marcelle van Bemmel, Luuk Bode, Maria Ikonomopoulou, Henk Tas, en Anton Vrede